שוק הנמל

  • תגובות
  • על האירוע
נמל תל אביב מיישר קו עם שווקי האיכות של אירופה ומזמין אתכם לחוויה חושית קולינרית.  מיקום במפה
בתאריך: 03/11/2010
בשעה:

נמל תל אביב גאה להציג: שוק הנמל, בית לקולינריה ישראלית שנפתח בהאנגר 12. בואו לטעום, להריח ולהינות ממיטב הגבינות, היינות, הנקניקים והבשרים מתוצרת מיובאת ומקומית. תוכלו לשוטט בין הדוכנים, להתרווח עם קפה מול הים או לעצור באחת מהמסעדות ודוכני האוכל של השפים הטובים בארץ. שוק הנמל מציע מרכז סדנאות בישול וטעימות, ספרייה מקצועית וחנות לכלי בישול שישלימו את החוויה ויהפכו אותו לבית לקולינריה הישראלית. 


שעות פעילות:
ב’-ה’: 08:30-20:00
 

שישי: 07:00-15:00

שבת: 09:00-18:00

ראשון: סגור
 

*חדש* - שירות משלוחים בשוק הנמל - לחצו כאן!
לכל החנויות בששוק הנמל - לחצו כאן 

 


שוק הנמל. אירופה - נמל תל אביב מאחורייך! (צילום: איתיאל)
 

פתיחת שוק הנמל, הדומה במתכונתו לשווקים המובילים בעולם – ה"בוקריה" בברצלונה וה"בורו" בלונדון, הינו עליית מדרגה בתרבות הבילוי הקולינרית בישראל. השוק נותן מענה אמיתי בכל ימות השבוע לכל מי שיודע להעריך אוכל משובח ומחפש אלטרנטיבה קולינרית למזון תעשייתי ומקורר. תחת קורת גג אחת תמצאו את חנויות המזון הטובות ביותר בארץ המוכרות בשר טרי, שמן זית, זיתים וממרחים, דגים ופירות ים טריים על מצע של קרח, פסטות טריות וקלצונה חם שניתן לנגוס בו תוך כדי שיטוט. כמו כן, תתקלו במתחם שרקוטרי עם נקניקים ונקניקיות מעשה יד ומיני פטה תבלינים, קטניות, בירה ארטיזנלית, ירקות ופירות באיכות שלא ניתן להשיג במקום אחר, לחמים ומאפים שנאפים במקום ולמעשה כל חומר גלם נוסף שעולה על הדעת.

בנוסף לקניית מצרכים משובחים הביתה, שוק הנמל מציע את האופציה לאכול במקום אוכל משובח ועונתי. ניתן ליהנות בין הקניות מנקניקיה מעשה יד עם כרוב כבוש ובירה מקומית, ללמוד מה ההבדל בין עגבנייה שמנצחת את זיכרון ה"טעם של פעם" לבין העגבניות הנפוחות ממים המשווקות כיום בסופר, לעבור סדנה שמלמדת איך לפלט דגים טריים בבית בקלי קלות או לקנות את ספר הבישול החדש והמדובר שיצא – חוויה קולינרית שמקיפה את החושים והתחומים. בכל סוף שבוע, מיום חמישי עד שבת תוכלו גם ליהנות משוק האיכרים התל אביבי החבר ברשת שווקי האיכרים הבין לאומית של ארגון Slow Food שישלים את החגיגה הקולינרית תחת כיפת השמיים.