בית של גלידה מתוצרת עצמית ושוקולד בעבודת יד
אוטלו נערכת לפתיחת סניף חדש ומושקע בנמל ת"א, הסניף עוצב ברוח של חופש וים ושאב את השראתו והצבעים מבתי נופש וחופש של מהגרים איטלקים אשר גאים באיי יוון. בנוסף בסניף הנמל יושק לראשונה טעם חדש בברזי השוקולד כך שבנוסף לברזי השוקולד הקיימים בסניפים (חלב 41%, לבן 29%, מריר 63%) יתווסף ברז של שוקולד פיסטוק (זוהי חוויה חובה לכל חובבי הפיסטוק באשר הם).
הרשת, שהוקמה ב- 2017 בהשראת גלידריות ושוקולטרי מרחבי איטליה וצרפת, הפכה בתוך זמן קצר למותג גלידה נחשב ואיכותי. היא מציגה טעמים מדויקים בייצור גלידה בשיטה מסורתית – כפי שהיה נהוג בשנות ה- 20 באיטליה.
בין טעמי הגלידה הנחבאים במיכלי נירוסטה סגורים ואטומים השומרים על הטריות והמרקם, ניתן למצוא: ג'אנדויה אוטלו (שוקולד חלב עם קרם אגוזי לוז ושברים של שוקולד פיסטוק ואגוזים), פיסטוק טהור, וניל פלאניפוליה, בלונדי פרצל וקוקוס ג'מייקני שחור וכן טעמי שוקולד זני כמו גרנדה 43% שוקולד חלב, ויאטנם 64% שוקולד מריר. לצד הטעמים החלביים יש גם שפע טעמים טבעוניים וסורבטים כגון: אוראו מלוח, שוקולד מריר חוף השנהב (69%) וקפה שקדים ושוקולד.
לפני העמסת כדורי הגלידה בגביע, נמזג לתוכו שוקולד חם מברזי השוקולד המצויים במקום ורק לאחר מכן מניחים את הגלידה בצורה סיבובית, מה שיוצר מראה מושלם עם טעם וסיומת נהדרת של שוקולד.