
בוגרי"הבצפר" ו jumpin למען עסקים שנפגעו מהמלחמה
חשבנו יחד איך אנחנו יכולים לעזור בתקופה הקשה הזו,והחלטנו לסייע, [...]
קרא עוד... לגבי בוגרי"הבצפר" ו jumpin למען עסקים שנפגעו מהמלחמהבשוק הנמל נפתח בימים אלו, כחלק מהקצביית איוו, רוטסרי חדש המציע תפריט המתבסס על עופות שלמים, העוברים צלייה. העופות המוכנים בשיטת צליה זו, מקנה להם עסיסיות וטעמי גריל.
את המנות החמות משדכים לתוצרת המקומית של שוק הנמל.
החל מרטבים בהכנה במקום ותוספות המבוססים כולם על תוצרת ירקות עונתיים, אלו מוגשים בצלחת- בטייק אווי.
נתחי העוף הנמכרים במקום הינם מבשר עוף טרי בלב ומגיעים שלמים, עם רטבים שמכינים מידי יום בניהם איולי הריסה פיקנטי, רוטב יוגורט ועשבי תיבול לימוני ורוטב פלפלים חריפים וכוסברה לאמיצים שבינינו.
לצד העופות מבחר רקות צלויים משתנים כמו: כרוב, תפוחי אדמה, דלועים, קישואים, גזרים, זוקיני הכל לפי ההיצע המשתנה והיומיומי של השוק.
עוד במקום נקנקייות ווגיו הנעשות גם הן בתנור הרוטיסרי ומוגשת עם כרוב וחרדל (28 ₪)
מחיר- 89 ₪ לעוף שלם
חשבנו יחד איך אנחנו יכולים לעזור בתקופה הקשה הזו,והחלטנו לסייע, [...]
קרא עוד... לגבי בוגרי"הבצפר" ו jumpin למען עסקים שנפגעו מהמלחמהשבוע האופנה קורנית תל אביב יצא הבוקר (3.4) לדרך עם [...]
קרא עוד... לגבי שבוע האופנה תל אביב- בואו לצפות בתצוגה של דרור קונטנטוBARAKA מקבוצת Kitchen Market גיל דהן השף התפעולי של מסעדתאמנם [...]
קרא עוד... לגבי ״כשהטבח שמח האוכל שמח״ – דור העתיד של הקולינריה התל אביבית