גלידת גולדה

גולדה | Golda

לפני שתכירו את "גולדה" – הגלידה העברית הראשונה, אתם צריכים להכיר את "אניטה".
גלידת "אניטה" של משפחת אביטל, הידועה בת"א כיצרנית הגלידות הטובה ביותר בעיר, שמרה על סוד הטעם והאיכות במשך שנים עם 5 סניפים בלבד ברחבי העיר ובעיקר איפה שהכל התחיל- בנווה צדק.
ולמה? פשוט, כדי שלא ייהרס.
ניר- האח הצעיר שחזר מאיטליה לאחר לימודים בארץ המקור, האמא- אניטה – לב הייצור ולב המקום שטועמת את כל הטעמים לפני שהם יוצאים לקהל הרחב ומאשרת אותם ועדי- האח הבכור שידע למנף את כל הכישרון המשפחתי הזה לעסק משגשג…
לפני 15 שנה פתחו את גלידריית הבוטיק הראשונה בנווה צדק ומאז כל העיר עולה לרגל כדי לחוות את הטעמים הנפלאים של הגלידה הטובה בארץ.
ואז הכל התחיל, פניות ובקשות לפתוח סניפים נוספים, להתרחב ולהפיץ את הבשורה המתוקה של אניטה הגיע לעדי, אך הרצון לשמור על המשפחתיות, על האיכות ועל הבוטיקיות היה חזק ממנו ולכן, לאחר מחשבה נוספת בנושא, עדי הגיע למסקנה שאכן האיכות צריכה להגיע לכולם אך במתכונת קצת שונה:
אניטה תישאר המלכה המכהנת בתל אביב וגולדה- אחותה, תשלוט בשאר הארץ.
וכך נולדה לה – "גולדה"- רשת הגלידות העברית הראשונה, המספקת חווית מרגשת של טעמים נפלאים ונדירים בכל ביקור מחדש.
הטעמים, האיכות, הטריות, החמימות והמשפחתיות נשמרה ועכשיו יותר לקוחות יוכלו להכיר את הסוד הטעים הזה

 

בודק...