גם חובבי העיר והאקשן זקוקים לפעמים לקצת שלווה, מול הים, הבריזה והשקיעות, במקום שכל כולו פינוק – מסעדת "יוליה" ששוכנת בחלקו הדרומי של נמל תל-אביב, ממש בקו הים, מגישה לאורחיה את כל זאת, ועוד הרבה יותר. יוליה פועלת משנת 2006 ומאחוריה עומדים המסעדנים מיכה סול ודני איתן (בויה, בבל'ה ו-ים 7). המסעדה – מלבד המיקום הרומנטי והמושלם שלה בתל-אביב, בנמל היפה, ומול הגלים וקסם הטבע – זכתה בעיצוב נהדר שמאפשר למבקריה לחוות את הבילוי והאירוח בה בכל פעם מלוקיישן אחר, כש-3 אגפים, הכוללים חלק פנימי עם בר גדול ושולחנות קלאסיים; מרפסת מקור; ומרפסת פתוחה ומרווחת, עומדים לשירותם.
ל"יוליה" התמחות בדגים ופירות-ים ותפריט ים-תיכוני יצירתי, שמצטיין בשילובי טעמים, צבעים ומרקמים ובאוכל טוב ומשמח. על המטבח מנצח שף רומן דימנט המיומן, שמעדיף תמיד תוצרת טרייה ומקומית לסוגיה, שכוללת כמובן בשרים, דגים, גבינות, ירקות ופירות ישראלים ואיכותיים. הסטייל הפשוט והכובש של יוליה מתבטא בריהוט עץ נוח ומזמין, בגופי תאורה מעוצבים ששופכים אור נעים על המקום, ובהרבה חמימות, כששלושת החללים שלה מתאימים גם לעריכת אירועים קטנים וגדולים מסוגים ולטעמים שונים.
לנוחות קהל המבקרים ב"יוליה" – המקום פועל מהבוקר ועד שעות הלילה המאוחרות עם עזיבת אחרון הלקוחות. המקום נגיש לנכים וכן מספק שירותי וולה.