הדולימנס היווני, היפרח הכורדי, הסולמה הארמנית או היירבה הסורית ,לא משנה איך אתם קוראים להם אצלכם , כולם שמות לאותה מנה מנצחת – עלי הגפן הממולאים.
לאלה מכם שלא מסתפקים ברכישת עלי גפן בשוק מומלץ לצאת ולקטוף את העלים לבד, מגפן הגדלה בגינה או במרפסת בחרו בכזו שנקייה מריסוס חפשו עלים רכים ובהירים במיוחד.
מתעצלים להכין בעצמכם, אבל חשים בקרייב לניגוב עלי גפן ?
ב"איכר הבריאות" בשוק הנמל (האנגר 12) ניתן למצוא את המנה שמגיעה ישירות ממטבחה של משפחה מרוקאית מהרי מבשרת, מריירים כבר?